Is dit bericht niet goed leesbaar? Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen!
Wijn proeven is theater beleven!

Visueel worden uw hersenen geprikkeld: de wijn bekent zijn kleur, zijn eerlijkheid in het glas. Laat uw reukorgaan op volle toeren draaien en u hebt meteen een palet van geuren dat u in volle intensiteit kunt ontdekken. En niet in het minst: uw smaakpapillen worden overdonderd door datgene waar de wijnboer het ganse jaar zijn hart en ziel in gelegd heeft, al zijn tijd en kennis samenperst in die liquide toestand. Hij zet al zijn capaciteiten in vanaf de wijngaard tot in het glas om u op de meest magische manier voor een zintuigelijke uitdaging te zetten.

En als u dit alles kunt beleven tussen wijnheuvels die binnenkort ook erkend zullen worden als UNESCO-Werelderfgoed, dan zit u ook écht helemaal goed. Zulke hemelse ervaringen beleeft u met Made In Italy Travel in Piemonte, in de Langhe-streek, waar Barolo- en Barbaresco-wijnen de scepter zwaaien. Na zes jaar reizen in Italië nestelde ik mij in Barbaresco en ik laat nu groepen en individuelen dagelijks het spektakel van slowfood en wijn beleven als een life time experience.

Een van onze programma's is Poesia della Terra, een parel waarin namen zoals Gaja, Domenico Clerico voor memorabele wijnmomenten zorgen. Angelo Gaja, the Godfather of Italian Wines zoals ze hem hier in Italië noemen, is een producent van artisanale en elegante wijnen en laat u genieten van uitzonderlijke creaties. U dineert in toonaangevende, Michelinsterbekroonde locaties en onderneemt een wandeling door de wijngaarden samen met een oenoloog.

Het fascinerende van deze wijnregio Piemonte kunt u ook beleven met een Vespa, Ape Calessino cabrio, Fiat 500 cabrio, Ferrari of met een privé luxeshuttle. Via een kookworkshop ontdekt u datgene wat het ganse jaar door op de tafel komt bij de inwoners van dit gastvrije gebied, beslist een exclusieve introductie in de authentieke Piemontese keuken.

Als u culinaire hoogtepunten zoekt en het allerbeste aan wijncreaties in al zijn facetten wilt ontdekken, bezoek alvast www.madeinitalytravel.com, rubriek Slowfood & Wijn!

Met vriendelijke groeten,
Karina Imschoot
Special Interest Project Manager

Wilt u zich uitschrijven? Stuur dan een e-mail naar info@madeinitalytravel.com met het onderwerp VERWIJDEREN.